Sarkanais Krusts Dobelē aicina palīdzēt dzīvnieku pansijai Ulubele

Latvijas Sarkanā Krusta Dobeles komiteja un Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes Dobeles nodaļa jau otro gadu uzsāk vērienīgu un aizkustinošu akciju „Izdari sirds darbu”, lai palīdzētu dzīvniekiem – suņiem un kaķiem – no dzīvnieku pansijas Ulubele, kurā tie nonāk saimnieku pamesti vai noklīduši.

Pansija ir vieta, kurā dzīvnieki nonāk novārguši, izsalkuši vai savainoti, tādēļ tiem ir nepieciešamas rūpes, veterinārie pakalpojumi un cilvēkmīlestība. Diemžēl pašvaldība katram mīlulim sedz tikai 14 dienu uzturēšanos pansijā, bet tik īsā laikā daudziem dzīvniekiem neizdodas tikt pie saimnieka. Lai dzīvniekus neiemidzinātu, Ulubele uzņemas rūpes par tiem, izmantojot cilvēku saziedoto dzīvnieku barību, finansiālos un materiālos līdzekļus, nodrošinot dzīvniekiem labvēlīgus dzīves apstākļus un brīvprātīgo darbu.

Mēs aicinām Tevi ziedot avīzes, segas, tīras un siltas drēbes dzīvnieku guļvietām, kā arī rotaļlietas gan lielajiem, gan mazajiem suņiem un kaķiem. Ziedo arī konservus un žāvējumus, un citus našķus pansijā mītošajiem dzīvniekiem. To visu vari nogādāt Brīvības ielā 3, Dobelē, otrdienās un sestdienās no plkst. 09.00 līdz 13.00. Mums ir jāpalīdz dzīvniekiem dzīvot labāku dzīvi!

Pansijas iespējas ir ierobežotas, tādēļ tā aicina – parūpējies par dzīvniekiem. Pieejams arī ziedojumu konts – Latvijas Sarkanā Krusta Dobeles komiteja, LV76UNLA0050005228171, reģ. nr. 40008002279 ar norādi “Dzīvnieku pansijai Ulubele”. Vairāk informācijas, kā palīdzēt, vari atrast www.draugiem.lv/dsk vai www.ulubele.org.

Svarīgākais