Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Latvijā

Mūrniece: Tele2 pakalpojumus izmantojam minimāli; vērtēsim, vai ir izdevīgi no tiem atteikties

Iekšlietu ministrija Tele2 pakalpojumus izmanto ļoti mazos apjomos, un ministrija vēl vērtē, vai no tiem atteikties būtu izdevīgi, intervijā portālam Citadiena.lv izteikusies iekšlietu ministre Linda Mūrniece.

Iekšlietu ministrija jorpojām vērtē, vai atteikties no Tele2 pakalpojumiem. "Tele2 pakalpojumu daļa Iekšlietu ministrijā ir ļoti niecīga, jo LMT ir labāka kvalitāte un lētāk. Dažās vietās Tele2 mums tiešām ir. Nav tik liels apjoms, kā gribētos, lai varētu atteikties. Nav jau problēma tikai meteorītā. Piemēram, premjera birojs bija atteicies no Tele2 jau nedēļu pirms meteorīta. Pakalpojumu briesmīgās kvalitātes dēļ," intervijā stāsta L. Mūrniece.

Patlaban ministrija pēta juridiskas nianses, kā atteikties no Tele2: "Mēs runājām arī par juridiskām niansēm. Atteikšanos nevar pamatot ar meteorītu. Ar slikto kvalitāti gan var. Mēs vēl vērtējam. Ja mums tas nebūs izdevīgi, to nedarīsim. Taču man bija svarīgi pateikt, ka tāda iespēja pastāv. Neļaut kāpt mums uz galvas. Starp citu, pēc notikušā policisti man atsūtīja privātu e-pastu, kas klejo viņu vidū – aicinājumu atteikties no Tele2 pakalpojumiem."