Vietām apgrūtināti braukšanas apstākļi

© F64

Latvijas Valsts ceļi informē, ka braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem vietām apgrūtina apledojuma veidošanās.

Vietām Latgalē snieg, gaisa temperatūra no -7ºC Vidzemē līdz 0ºC Kurzemē.

Rīgas apkārtnē, Bauskas un Ainažu virzienos braukšanas apstākļi ir apmierinoši. Brauktuves sausas.

Ventspils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Kūdra – Tukums, autoceļš vietām apledo, brauktuves kaisa.

Liepājas virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Kalnciema – Apšupes krustojums, autoceļš apledo, brauktuves kaisa.

Jelgavas virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Jelgava - Meitene, autoceļš apledo, brauktuves kaisa.

Daugavpils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmos Nīcgale – Paternieki, Varakļāni – Terehova, Grebņeva – Medumi un uz Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem, autoceļš apledo, vietām sniegots, brauktuves tīra un kaisa.

Siguldas virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Sigulda - Līgatne, autoceļš apledo, brauktuves kaisa.

Valmieras virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Murjāņi – Braslas tilts un posmā Stalbe - Valka. Autoceļš apledo, brauktuves kaisa.

Uz valsts reģionāliem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Rīgas, Aizkraukles, Balvu, Daugavpils, Jelgavas, Krāslavas, Ludzas, Madonas, Preiļu, Rēzeknes, Valkas un Valmieras apkārtnēs. Autoceļi apledo, Latgalē vietām sniegoti, brauktuves tīra un kaisa.

Uz vietējiem ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Latvijā, izņemot Kurzemi. Brauktuves tīra atbilstoši ceļu uzturēšanas klasēm un bīstamos posmus apstrādā ar pretslīdes materiāliem.

Svarīgākais