airBaltic palielinās lidojumu skaitu uz Amsterdamu un Briseli

© Mārtiņš Zilgalvis, f64

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" vasaras sezonā palielinās lidojumu skaitu uz Amsterdamu un Briseli, nodrošinot ērtus tranzīta savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz un no galamērķiem Skandināvijā, Baltijā, Krievijā un NVS valstīs.

Martins Gauss, airBaltic izpilddirektors: “Beneluksa valstis ir ļoti nozīmīgi tirgi aviokompānijai. Palielinot lidojumu skaitu uz Amsterdamu un Briseli, airBaltic uzlabos piedāvājumu gan vietējiem pasažieriem, gan tiem, kuri ceļo caur Rīgu tranzītā. Lidojumi divas reizes dienā darbdienās ļaus pasažieriem doties turp un atpakaļ uz Briseli un Amsterdamu vienā dienā.”

airBaltic palielinās lidojumu skaitu maršrutā Rīga - Amsterdama no 7 lidojumiem nedēļā pērn vasaras sezonā uz 12 lidojumiem nedēļā šajā vasaras sezonā. Tāpat arī lidojumu skaits maršrutā Rīga - Brisele pieaugs no 7 uz 12 lidojumiem nedēļā.

Latvijā

Inčukalna pazemes gāzes krātuvē septembra vidū ir iesūknēta dabasgāze 18,6 teravatstundu (TWh) apmērā, kas veido 75% no krātuves ietilpības, piektdien žurnālistiem sacīja vienotā dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS"Conexus Baltic Grid" ("Conexus") valdes priekšsēdētājs Uldis Bariss.

Svarīgākais