airBaltic turpina uzlabot lidojumu punktualitāti

© Andrejs Terentjevs, F64 Photo Agency

2011. gadā Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ir uzlabojusi 15 minūšu punktualitātes rādītāju līdz 88,6% visiem lidojumiem, kuri savieno Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā ar galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs. Tādējādi airBaltic ir uzlabojis punktualitātes rādītāju par 5,2 procentpunktiem, salīdzinot ar 2010. gadu, kad tas bija bija 83,4%.

Martins Gauss, airBaltic izpilddirektors: “airBaltic piedāvā ērtus savienojumus uz un no 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs. Mums ir ļoti svarīgi turpināt uzlabot punktualitāti, lai nodrošinātu aizvien labāku servisu gan tranzīta pasažieriem, gan arī visiem pārējiem. Mēs esam gandarīti par sasniegto rezultātu, kad teju 9 no 10 lidmašīnām izlido laikā.”

airBaltic bija pirmā aviokompānija Eiropā, kas 2009. gadā ieviesa laicīgas ielidošanas garantiju. Šī apdrošināšana piedāvā papildus ieguvumus tajos retajos gadījumos, kad aizkavēšanās ir notikusi.

Latvijā

Latvijā faktiskā bezdarba līmenis šogad augusta beigās, tāpat kā mēnesi iepriekš, bija 6,8%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes darbaspēka apsekojuma dati.

Svarīgākais