Piektdien nestrādās četras PMLP nodaļas

30.oktobrī, nestrādās četras Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) nodaļas - Rīgas 2.nodaļa, kā arī nodaļas Daugavpilī, Liepājā un Valmierā, informēja pārvaldes priekšnieka palīdze preses un sabiedriskajos jautājumos Laura Karnīte.

Nodaļas būs slēgtas, jo budžeta līdzekļu taupības nolūkos to darbinieki piektdien dosies vienas dienas bezalgas atvaļinājumā, taču PMLP sniegtos pakalpojumus iedzīvotāji varēs saņemt jebkurā citā pārvaldes teritoriālajā iestādē.

Kā ziņots, nepietiekamo budžeta līdzekļu dēļ PMLP lūgusi savus darbiniekus šogad doties piecu dienu bezalgas atvaļinājumā, tādēļ piektdienās ir slēgta viena vai vairākas PMLP teritoriālās un centrālā aparāta nodaļas.

Aktuālā informācija par izmaiņām PMLP nodaļu darba laikos ir pieejama pārvaldes interneta mājaslapas "www.pmlp.gov.lv" sadaļā "Kontakti".

PMLP teritoriālās nodaļas sniedz pakalpojumus, kas saistīti ar pasu izsniegšanu, ielūgumu un izsaukumu apstiprināšanu, kā arī ziņu iekļaušanu un izsniegšanu no Iedzīvotāju reģistra. Iedzīvotāji šos pakalpojumus var saņemt jebkurā pārvaldes nodaļā neatkarīgi no deklarētās dzīvesvietas.

Svarīgākais