"airBaltic" palielina lidojumu skaitu uz Briseli

© Andrejs Terentjevs, F64 Photo Agency

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic vasaras sezonā palielinās lidojumu skaitu maršrutā Rīga-Brisele. Sākot no 2012.gada 25.marta aviokompānija darbadienās piedāvās divus reisus.

Martins Gauss, airBaltic izpilddirektors: "Esam gandarīti par iespēju nākamsezon palielināt lidojumu skaitu uz Briseli, darbadienās piedāvājot divus reisus. Lidojumi tiks veikti ar Boeing lidmašīnām, kas mums ļaus piedāvāt augstākās kvalitātes pakalpojumus visiem pasažieriem - gan uzņēmējiem un politiķiem, gan arī tūristiem, kuru ceļojuma galamērķis ir Brisele. Tagad vasarā ikviens varēs vienas dienas laikā aizlidot uz Briseli un atlidot atpakaļ, tādējādi ietaupot laiku un naudu".

Pašlaik airBaltic piedāvā astoņus lidojumus nedēļā. 2012. gada vasaras sezonā lidojumu skaits palielināsies līdz pat 12 lidojumiem nedēļā - darbadienās tiks veikti rīta un vakara reisi, brīvdienās - viens reiss dienā. Lidojumi tiks nodrošināti sadarbībā ar aviokompāniju Brussels Airlines.

Pilnīga informācija par lidojumu grafikiem ir pieejama uzņēmuma mājas lapā, vietnē www.airbaltic.com.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.