Ārlietu ministrijā bērni iededz Ziemassvētku egli

16.decembrī Ārlietu ministrijā ,,Māras centra’’ un ministrijas darbinieku bērni iededza Ziemassvētku egli. Pasākuma dalībnieki svinīgi izrotāja Ziemassvētku eglīti ar pašgatavotām sniegpārsliņām, kas, savērtas vairākās virtenēs, svinīgi tika iekārtas eglītē. Bērnu pušķotā egle priecēs arī visus Latvijas vēstniekus, kas ieradīsies Rīgā uz gadskārtējo vēstnieku darba sanāksmi.

,,Māras centra’’ bērni bija sagatavojuši aizkustinošu Ziemassvētku priekšnesumu ar dziesmām un dzejoļiem, bet Ārlietu ministrijas darbinieki visus klātesošos iesaistīja Ziemassvētku dziesmā „Zvaniņš skan”.

Pasākuma noslēgumā ,,Māras centrs’’ saņēma ministrijas darbinieku labdarības akcijā saziedotās dāvanas. Bērnus priecēs atjautības spēles, grāmatas un kancelejas piederumi mākslinieciskajai daiļradei, kā arī mūzikas sintezators un daudz citas dāvanas.

„Māras centrs” ir lielākais krīzes centrs Latvijā, kur palīdzību var saņemt gan bērni, gan sievietes ar nepilngadīgiem bērniem, kas nonākuši krīzes situācijā. Krīzes centrā pastāvīgi uzturas līdz 40 personām - bērni līdz 18 gadiem un sievietes. „Māras centra” mērķis ir sniegt īslaicīgu sociālo, psiholoģisko, soicālpedagoģisko un medicīnisko palīdzību krīzes situācijā nonākušiem bērniem un sievietēm.

Ārlietu ministrija regulāri piedalās labdarības pasākumos Latvijā un ārpus tās.

Svarīgākais