Svin valsts robežsardzes atjaunošanas 20. gadadienu

Šodien Rīgas Latviešu biedrības namā Valsts robežsardze rīko svinīgo pasākumu par godu Valsts robežsardzes atjaunošanas 20.gadadienai.

Svinīgo robežsardzes pasākumu pagodinās Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš, Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, Igaunijas un Lietuvas valstu robežsardzes kolēģi, kā arī sadarbības iestāžu partneri.

Pirms svinīgā pasākuma, plkst. 9:30 Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis un Valsts robežsardzes vadība nolika ziedus pie Brīvības pieminekļa.

Pasākuma laikā tiks godināti robežsardzes dibinātāji un atjaunotāji, atzīmēti sadarbības partneri, kā arī tiks pasniegti Iekšlietu ministrijas apbalvojumi robežsardzes personālam.

Latvijā

Mūsdienu digitālajā laikmetā krāpnieki kļūst arvien aktīvāki un veidi, kā tie darbojas arvien "radošāki" - sākot no krāpnieciskiem telefonzvaniem līdz pat cilvēka identitātes zādzībām. Kādi šobrīd ir TOP 3 izplatītākie veidi kā iedzīvotājiem izkrāpj naudu, un kā pasargāt sevi, lai nekļūtu par vienu no upuriem, dalās Luminor bankas krāpšanas novēršanas eksperte Marija Celma.

Svarīgākais