Sāk tirgot biļetes uz vietu, kur, iespējams, nokrita meteorīts

© Laila Bajāre, V/A "Tēvijas sargs"

Pirms neilga laika kāda sieviete sākusi prasīt viena lata "ieejas maksu" no interesentiem, kuri vēlas apskatīt vietu, kur vakar, iespējams, nokritis meteorīts.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja biļešu pārdevēja Larisa Gerasimova, viņa esot īpašniece zemei, uz kuras, iespējams, nokrita meteorīts. Naudu sieviete vēlas iekasēt, lai segtu ceļa uzturēšanas izdevumus.

Viņa uzsvēra, ka kopš vakardienas vakara uz vietu, kur, iespējams, nokrita meteorīts, dodas ļoti daudz interesentu un ceļš ir izdangāts.

Biļetes, kuras sieviete tirgo, esot reģistrētas Valsts ieņēmumu dienestā, apgalvoja Gerasimova, piebilstot, ka specdienestu darbiniekiem ieeja esot "bez maksas".

Kā novēroja aģentūra LETA, uz notikuma vietu ieradušies desmitiem interesentu, kuri vēlas apskatīt iespējamā meteorīta atstātās pēdas.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais