Rindā pie "Krājbankas" bankomāta miris sirmgalvis

© F64 Photo Agency

Stāvot rindā pēc daļas no garantētā noguldījuma 50 latu apmērā, ceturtdien Madonā pie "Latvijas Krājbankas" bankomāta miris kāds vīrietis, ziņo LTV Ziņu dienests.

Traģiskais notikums norisinājies pagājušajā nedēļā Madonā pie vienīgā "Latvijas Krājbankas" bankomāta. Mirušais ir kāds 65 gadus vecs vīrietis.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša LTV Ziņu dienestam apstiprināja, ka izsaukums pagājušo ceturtdien saņemts uz "Latvijas Krājbankas" bankomātu Madonā, Raiņa ielā 6. Vīrietim stāvot garajā rindā, kļuvis slikti un viņš nokritis bez dzīvības pazīmēm. NMPD brigāde ieradās četru minūšu laikā, bet diemžēl mediķi vīrieti nespēja glābt. Viņš jau bija miris.

""Ātrie" atbrauca ātri. Es šo vīrieti ievēroju jau trešdien, jo viņš bija starp tiem, kuri, lai izņemtu naudu no bankomāta, rindā bija stāvējuši vairāk nekā trīs stundas, un to viņš darīja arī ceturtdien, turklāt jau bija ļoti tuvu bankomātam - priekšā vairs bija tikai kādi trīs četri cilvēki," par notikušo Madonas reģiona laikrakstam "Stars" pastāstīja kāda aculieciniece.