Sauriešos, dzelzceļa pārbrauktuves remonta dēļ, līdz pirmdienai ierobežota satiksme

Latvijas Valsts ceļi informē, ka, uz dzelzceļa pārbrauktuves remontdarbu laiku, tiek ierobežota satiksme pa a/c P5 Ulbroka-Ogre Sauriešos. Remontvietā satiksme ar ceļa zīmēm tiek organizēta pa vienu joslu. Remontdarbus plānots pabeigt līdz pirmdienai, 28.novembrim.

Caurtekas rekonstrukcijas dēļ līdz 28.novembrim tiek ierobežota satiksme autoceļa V13 Tīraine-Jaunolaine posmā, kas ved no Rīgas apvedceļa uz Jaunolaines pusi. Arī šajā remontvietā satiksme tiek organizēta ar ceļa zīmēm pa vienu joslu.

Ceļu satiksmes noteikumos teikts, ka laikposmā no 1.decembra līdz 1.martam visām automašīnām, kuru pilna masa nepārsniedz 3,5 t, kā arī to piekabēm jābūt aprīkotām ar riepām, kas paredzētas braukšanai ziemas apstākļos.

Tāpēc rekomendējam autovadītājiem pārliecināties par automašīnas riepu stāvokli un nepieciešamības gadījumā jau laikus aprīkot automašīnu ar riepām, kas paredzētas braukšanai ziemas apstākļos.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.