Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Astrologi: "Latvijas Krājbankas" problēmas ir ierakstītas zvaigznēs

Latvijas Krājbankas problēmas jau komentējuši gan baņķieri, gan politiķi. Savs vārds sakāms arī tiem, kas notikumu loģiku izskaitļo pēc citām likumsakarībām. Spriežot pēc astroloģiskās prognozes, problēmas bankā sākušās krietni vien agrāk, tikai sabiedrība par to neuzzināja.

«Bankas horoskopā par vasaru, rudeni un šo brīdi ir sarežģītas kombinācijas. Izskatās, ka problēmas varēja sākties pirms vairākiem mēnešiem, tikai mēs par tām neuzzinājām,» vakar Neatkarīgajai stāstīja sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa.

Arī intervijā raidījumam 900 sekundes Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētājas vietnieks Jānis Brazovskis trešdien atzina, ka no Latvijas Krājbankas uz ārvalstīm pārskaitīti 100 miljoni latu un darījuma dokumenti parakstīti šā gada 11. augustā. Savukārt sertificēts numerologs Kristaps Baņķis vērsa uzmanību uz Saules aptumsumu 25. novembrī, kas, vērtējot pēc vēdiskās numeroloģijas principiem, ietekmējis arī Latvijas Krājbankas darbību.

G. Kārkliņa norādīja, ka ir svarīgi, cik zinoši, tālredzīgi un talantīgi būs tie speciālisti, kas lems šīs bankas jautājumus, un kā viņi izlems rīkoties. Latvijas Krājbankas pašreizējā astroloģiskajā kartē esot dažas veiksmes iespējas, lai varētu mēģināt krīzes situāciju risināt.

Gan astroloģe, gan numerologs tomēr ir vienisprātis, ka Latvijas Krājbankai ir sarežģīts liktenis, vērtējot cilvēka dzīves kategorijās. Kredītiestādes pamathoroskops esot samērā sarežģīts un varbūt ne pats veiksmīgākais, turklāt partneri ienācēji var negatīvi ietekmēt bankas darbību, izpētījusi G. Kārkliņa. «Latvijas Krājbanka nav naudīgs nosaukums, bankai tādu nevajadzēja izvēlēties,» piebilda K. Baņķis, paskaidrojot, ka šāds secinājums izriet, kredītiestādes nosaukumu pārvēršot skaitļos. Tas veido kombināciju 71/8. «Ja nosaukumā ir vārds Latvija, tad iestāde automātiski sajūdzas ar valsts likteni. Turklāt tam vārdam piemīt cipara astoņi vibrācijas, kas ir smagnējas. Septiņi un viens nozīmē, ka banka atrodas pārmaiņu vējos. Kur parādās cipars septiņi, tur nebūs stabilitātes. Septiņi nav naudas skaitlis, un skaidrs, ka problēmas ar naudu pastāvēs.» Viņš piebilda, ka ne velti arī maestro Raimondam Paulam radušās problēmas ar naudu – apmēram 700 000 latu, kas noguldīti Latvijas Krājbankā.

Numerologs paskaidroja, ka vēdiskajā numeroloģijā viens un septiņi simbolizē Saules aptumsumam līdzīgu enerģiju, kas ir provocējoša un uzskatāma par negatīvu. Interesanti, ka piektdien būs daļējs Saules aptumsums, taču tā enerģētiskā ietekme sākas apmēram sešas dienas pirms notikuma, kas sakrīt ar Latvijas Krājbankas nebūšanām.