Gandrīz puse Interaktīvas TV skatītāju lieto unikālos papildpakalpojumus

Kā liecina Lattelecom apkopotā informācija, šobrīd jau 45% Lattelecom Interaktīvās televīzijas skatītāju aktīvi lieto tādus papildpakalpojumus, kā ieraksta funkcija, pārraižu arhīvs, video noma vai raidījuma attīšana uz sākumu, ja tas nokavēts.

Lattelecom Interaktīvā TV ir jaunākās paaudzes televīzijas pakalpojums, kas nodrošina tik plašu funkcionalitāti – iespēju klientam izvēlēties, ko un kad skatīties.

„Cilvēku dzīves temps ir kļuvis straujāks, savukārt televīzijas piedāvā daudz interesantu raidījumu, ko ne vienmēr var pagūt noskatīties to oriģinālajā laikā, tādēļ strauju popularitāti iekaro tās televīzijas papildfunkcijas, kas atvieglo TV skatītāja ikdienu un ļauj katram pašam izlemt, kurā brīdī kādu televīzijas saturu skatīties. Lattelecom interaktīvā televīzija tieši ar to atšķiras, ka papildus labākajiem TV kanāliem mēs piedāvājam arī unikālus papildpakalpojumus, kas būtiski maina televīzijas lietošanas paradumus. Man ir prieks redzēt, ka aizvien vairāk skatītāju novērtē tieši to, ar ko mūsu televīzija var lepoties,” stāsta Lattelecom Televīzijas biznesa daļas direktore Inga Alika.

Lattelecom šobrīd piedāvā trīs televīzijas platformas – Interaktīvo televīziju (signāls līdz televizoram tiek piegādāts pa interneta vadu), Virszemes televīziju (signāls līdz televizoram tiek piegādāts pa gaisu un tiek uztverts ar antenu) un Interneta televīziju (televīziju var skatīties, izmantojot jebkuru interneta pārlūku).

Lattelecom televīzijas kopējais abonentu skaits šobrīd jau pārsniedzis 210 000.

Latvijā

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais