"Hanzas maiznīcas" Maizes fonds gada laikā ziedojis 100 tonnas maizes

© skatiens

Hanzas Maiznīcas Maizes fonds šī gada laikā labdarībai ir atvēlējis vairāk nekā 280 000 kukulīšus jeb 100 tonnas maizes, kas tikusi ziedota 23 labdarības organizācijām visā Latvijā, piemēram, biedrībai žēlsirdības misija "Dzīvības Ēdiens", evaņģēliskai kristiešu draudzei "Zilais krusts", biedrībai "Zvannieku mājas" un daudzām citām. Kopumā fonds savas darbības laikā kopš 2009.gada vasaras izdalījis vairāk nekā 300 tonnas maizes.

A/s Hanzas Maiznīcas tirdzniecības un mārketinga direktors Edijs Vegners: "Mūs vada pārliecība, ka ikvienam uzņēmumam ir jābūt sociāli atbildīgam un savu iespēju robežās jāsniedz atbalsts līdzcilvēkiem, kam tas visvairāk ir nepieciešams. Hanzas Maiznīcas Maizes fonds jau trešo gadu atbildīgi un ar mīlestību pilda savu misiju - palīdzēt grūtībās nonākušajiem, un ir gandarīts par paveikto darbu. Mēs noteikti turpināsim iesākto darbu, kas nav iedomājams bez mūsu palīgiem - cilvēkiem un organizācijām, kas pašaizliedzīgi un bez atlīdzības nogādā maizi pie cilvēkiem visos Latvijas reģionos. Liels paldies viņiem par to!"

Maizes fonds, pateicoties saviem 23 sadarbības partneriem, jau ilgu laiku nodrošina regulāru palīdzību daudzām ģimenēm visā Latvijā. Šogad fonds saskatījis iespēju palielināt sadarbības partneru skaitu par sešām labdarības organizācijām, un palīdzēt vēl plašākam cilvēku lokam.

Žēlsirdības misijas "Dzīvības ēdiens", sabiedrisko projektu vadītājs Harijs Provornijs: "Salīdzinājumā ar pagājušo gadu cilvēkus skaits, kas apmeklē "Dzīvības ēdienu", ir krietni audzis. Dienā mēs pabarojam aptuveni 600 cilvēkus. Liela daļa cilvēku, kas meklē palīdzību ir ģimenes ar bērniem un jaunieši. Ir mazinājies tas klientu daudzums ko mēs klasiski uzskatam par bezpajumtniekiem. Palīdzību meklē tie, kas nomaksājot kredītus vairs nevar atļauties iegādāties pārtiku. Protams, cilvēkiem ir grūti lūgt palīdzību, bet esošie apstākļi viņus piespiež to darīt."

Hanzas Maiznīca ir pateicīga visiem sadarbības partneriem par kopīgi paveikto darbu. Vairāku gadu garumā ir sasniegti izcili mērķi, un sniegta palīdzība daudziem cilvēkiem. Cerot uz turpmāku sadarbību, Hanzas Maiznīca visiem novēl spēku un izturību!

Hanzas Maiznīcas Maizes fonda sadarbības partneri visā Latvijā: Biedrība Misija "Pakāpieni", Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas Cietumu kalpošanas apvienība, Latvijas Sarkanais Krusts, Biedrība "Eurika", Biedrība "Sv.Jāņa Palīdzība", Evaņģēlisko Kristiešu draudze "Zilais krusts", Biedrība "Zvannieku mājas", Biedrība "PINS naktspatversme", Fonds "Ziedot", Biedrība Žēlsirdības misija "Dzīvības Ēdiens", Veco cilvēku dienas centrs "Senioru klubs", Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas Diakonijas centrs, Iecavas Vissvētās Dievmātes Piedzimšanas pareizticīgo draudze, Latvijas Kristīgā misija, Dobeles novada sociālo lietu pārvaldes Sociālo pakalpojumu centrs, Slokas Romas katoļu draudze, Jelgavas Svētās Annas Evaņģēliski luteriskā draudze, Rīgas pilsētas priekšpilsētas invalīdu biedrība "Aizvējš", Sergeja Jēgera labdarības fonds, Latvijas Audžuģimeņu biedrība, Rīgas evaņģēliskā Vasarsvētku draudze "Cerība", Katoļu baznīcas institūcija "Kopiena Chemin Neuf", Atklātais Sabiedriskais fonds "Tautas palīdzības fonds".

Par Hanzas Maiznīcas Maizes fondu: Fonds dibināts 2009.gada jūlijā ar mērķi palīdzēt ģimenēm, bērnu namiem un centriem, maznodrošinātajiem, daudzbērnu ģimenēm, nakts patversmēm, zupas virtuvēm, cilvēkiem ar invaliditāti un bijušajiem ieslodzītajiem, tiem, kuriem maizes iegādei trūks līdzekļu.

Svarīgākais