Četros tirdzniecības centros Rīgā sāks Latvijas karoglentu suvenīru tirdzniecību

No 5.novembra četros tirdzniecības centros Rīgā tiks sākta Latvijas karoglentu suvenīru tirdzniecība, gatavojoties Lāčplēša dienai un valsts proklamēšanas svētkiem. Tirdzniecību organizē uzņēmums "Latvijas Tekstils".

Divas nedēļas, no 5. līdz 18.novembrim četros tirdzniecības centros Rīgā (TP "Alfa", TC "Spice", TC "Domina Shoping" un TC "Damme") tiks sākta Latvijas karoglentu suvenīru tirdzniecība, piedāvājot plašu klāstu dažādus izstrādājumus Latvijas valsts karoga krāsās - piespraudes, aproces, suvenīrkarodziņus, kā arī lielos karogus fasādei un pacelšanai mastā utml. Tirdzniecību organizē uzņēmums "Latvijas Tekstils".

"Pērn daudzi rīdzinieki bija noskumuši, ka ir grūtības iegādāties dažādus Latvijas karoga krāsas suvenīrus, lai pienācīgi atzīmētu valsts proklamēšanas svētkus, šogad "Latvijas tekstils" ir nopietni gatavojies, lai katrā Rīgas reģionā būtu tos iespējams iegādāties," saka uzņēmuma vadītājs Oskars Polmanis. Mediju kritikas iespaidā šogad ir ieguldīts milzīgs darbs, lai katram Latvijas valsts patriotam būtu pieejamas aksesuāri, lai paustu nacionālo piederību valstij.

Latvijas karogsuvenīru tirdzniecības stendu darba laiki būs vienādi ar tirdzniecības centru darba laikiem.

Savukārt no 9.-11.novembrim un 16.-18.novembrim suvenīrus varēs iegādāties arī tirdzniecības centrā "Dole" un speciāli iekārtotā teltī pie viesnīcas "Hotel De Rome". Latvijas reģionos prezentlietas pieprasiet grāmatnīcās un tūrisma informācijas centros (Liepājā, Valmierā, Talsos, Saulkrastos u.c.) Savukārt 12.septembrī suvenīrus varēs iegādāties Kalnciema kvartāla tirdziņā, Rīgā.la

Svarīgākais