Astoņās izklaides vietās policija konstatē 24 pārkāpumus

Pagājušajā naktī Rīgas policisti sadarbībā ar Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekiem pārbaudīja astoņas izklaides vietas Rīgas centrā. Kopā konstatēti 24 pārkāpumi.

13.oktobra vakarā un 14.oktobra naktī Valsts policijas Rīgas Centra iecirkņa darbinieki kopā ar Rīgas Kriminālpoliciju un VUGD veica profilaktisko reidu Rīgas centra un tā apkārtnes izklaides vietās. Policisti kopā ar ugunsdzēsējiem pārbaudīja astoņas izklaides vietas un katrā no tām konstatēja vismaz vienu pārkāpumu.

Kopā sastādīti 24 Administratīvo pārkāpumu protokoli. No tiem 6 protokoli par ugunsdrošības noteikumu neievērošanu, 2 par prostitūcijas ierobežošanas noteikumu neievērošanu, 2 par nelikumīgu alkoholisko dzērienu glabāšanu un 14 par citiem pārkāpumiem. Divās izklaides vietās atsavināts nelegālais alkohols - kopā 11,7 litri.

Policija atgādina, ka pārbaudes izklaides vietās notiek vairākas reizes mēnesī un ka arī turpmāk tās notiks regulāri.

Latvijā

Tuvākajā diennaktī debesis virs Latvijas būs diezgan skaidras un naktī austrumu rajonos gaiss var atdzist līdz -4 grādiem, bet sestdien dienā atkal būs mēreni silts, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Svarīgākais