Aprūpes centrs "Kalkūni" vērsīsies policijā par Kiviča draudiem

© F64

Valsts sociālās aprūpes centra "Kalkūni" vadība sola vērties policijā un tiesāties pret mūziķi Andri Kiviču. Pēc novārdzinātā zēna Vika lietas publiskošanas plašsaziņas līdzekļos, Kivičs esot piezvanījis uz šo centru un lietvedei draudējis visus "Kalkūnos" iznīcināt, ziņo LNT raidījums "Tautas balss".

Uz šo brīdi no amata atstādinātā Daugavils novada Valsts sociālās aprūpes centra (VSAC) "Kalkūni" vadītāja Skaidrīte Kazanova informēja, ka pēc mūziķa Andra Kiviča zvana centra lietvedei pat nācies sniegt medicīnisko palīdzību. Pie tam vadība esot spiesta rakstīt ziņojumu policijai, ziņo portāls Tvnet.

Mūziķis Andris Kivičs esot piezvanījis uz "Kalkūniem" un "piecas minūtes ārdījies pa telefonu". Kazanova tikai nevarēja garantēt to, ka tas patiesi bijis Kivičs, bet, pēc viņas domām, to noskaidrot esot policijas kompetencē.

Uz jautājumu, ar ko tieši mūziķis draudējis, Kazanova atteica: "Iznīcinās visus, tiks paņemts metāla stienis vai kas, un gāzīs visiem pa galvu, un "Kalkūnus" nolīdzinās."

Kivičs pastāstīja, ka bija lasījis ziņu par novārdzināto bērnu-invalīdu Viku "Kalkūnos" un šis stāsts esot "baigi paķēris uz emocijām", tādēļ pēc tam viņš zvanījis uz centru un gribējis runāt ar vadību. Lietvede esot atteikusies savienot ar vadītāju, un tas mūziķi vēl vairāk esot sadusmojis.

"Nē, es nedraudēju. Es teicu, ka darīšu visu iespējamo, lai visi cilvēki, kas tajā lietā iesaistīti, nekad mūžā vairs tur nestrādātu. Ar fizisku izrēķināšanos neesmu draudējis, tikai teicu, ka darīšu visu iespējamo, ņemot vērā paziņu loku un draugus mūziķus, lai šī lieta neapklustu," intervijā "Tautas balsij" savu nostāju pauda Kivičs.