Atcelti satiksmes ierobežojumi a/c Rīga-Ventspils rekonstrukcijas darbu zonā Tukuma novadā

Atcelti satiksmes ierobežojumi autoceļa (a/c) A10 Rīga-Ventspils rekonstrukcijas zonā Tukuma novada teritorijā a/c 68.-80.km.

Līdz ceļa seguma saķeres koeficienta noteikšanai, kas raksturo seguma drošības līmeni - transportlīdzekļa riepu saķeri ar autoceļa segu, uzstādītas ceļa zīmes numur 115„Slidens ceļš”.

Latvijas valsts ceļi atgādina, ka uz šī paša ceļa Talsu un Ventspils novadu teritorijā, no Ģibuļu pagasta līdz Popei (126.-164.km), rekonstrukcijas darbi vēl turpinās. Darbu zonā kopumā ieviesti aptuveni 10 reversīvas kustības posmi ar luksoforiem. Tāpat ieviesti arī maksimālā ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/st, kā arī lokāli brauktuves sašaurinājumi.

Ceļu uzņēmums brīdina par iespējamiem sastrēgumiem un aicinām autovadītājus ievērot satiksmes organizācijas kārtību būvobjektos un īslaicīgajās ceļu remonta vietās, kā arī rēķināties ar papildu braukšanas laiku ieviesto satiksmes ierobežojumu dēļ!

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.