Turpinās Ventspils šosejas rekonstrukcijas darbi

Latvijas Valsts ceļi informē, ka valsts autoceļu tīklā turpinās intensīva ceļu remontdarbu sezona, būvdarbi notiek aptuveni 40 objektos, līdz ar to satiksmes dalībniekiem jārēķinās ar satiksmes organizācijas pagaidu izmaiņām darbu vietu tuvumā.

Rekonstrukcijas darbi Ventspils virzienā uz valsts galvenās nozīmes autoceļa (a/c) A10 Rīga – Ventspils noris Tukuma novada teritorijā, posmā no Tukuma līdz Pūrei (68.-79.km), Talsu un Ventspils novadu teritorijā no Ģibuļu pagasta līdz Popei (126.-164.km).

Tukuma novada teritorijā rekonstrukcijas darbu zonā tiek klāts ceļa horizontālais marķējums, uzstādītas metāla barjeras un ceļa zīmes. Šo darbu zonās ieviesti maksimālā ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/st, kā arī lokāli brauktuves sašaurinājumi.

Talsu un Ventspils novadu teritorijā rekonstrukcijas darbu zonā kopumā ieviesti aptuveni 10 reversīvas kustības posmi ar luksoforiem. Tāpat ieviesti arī maksimālā ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/st, kā arī lokāli brauktuves sašaurinājumi.

Rekonstrukcijas darbus Tukuma novadā var apbraukt caur Jūrmalu, pa a/c P128.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.