Slimnīcā nogādāts vilciena notriektais vīrietis

Elektrovilciena ceturtdien vakarā notriektais vīrietis nogādāts slimnīcā ar politraumām. Uz Gaujas tilta notriektais vīrietis ir 35 gadus vecs, un viņš negadījumā guvis nopietnas galvas un ķermeņa traumas un sasitumus.

Savukārt pēc ceturtdienas vakarā notikušās smagās autoavārijas Ķengaragā slimnīcā nogādāts viens no četriem cietušajiem. Sākotnēji visi avārijā cietušie no hospitalizācijas atteikušies, bet vēlāk viens no viņiem ‒ 27 gadus vecs vīrietis ‒ tomēr izsaucis ātro palīdzību un nogādāts slimnīcā ar galvas un krūškurvja traumu.

Jau vēstīts, ka elektrovilciens Saulkrasti‒Rīga ceturtdienas vakarā uz Gaujas tilta notrieca cilvēku, kā dēļ uz pusstundu bija slēgta vilcienu satiksme Rīgas virzienā.

Ziņots arī, ka Ķengaragā ceturtdienas vakarā notika smaga avārija, kurā, saskrienoties četrām automašīnām, gāja bojā viens cilvēks un vairāki guva traumas.

Latvijā

Sabiedrisko mediju ombuds Edmunds Apsalons nekonstatē sabiedrisko mediju redakcionālo vadlīniju pārkāpumus "Lsm.lv" rakstā ""Krieveļi" un "latišņa" sociālajos tīklos. Kāpēc par naida izraisīšanu nesoda?", liecina Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) mājaslapā publicētais atzinums.

Svarīgākais