„Rallijs Latvija 2011” laikā 25. septembrī Jūrmalā būs satiksmes ierobežojumi

Lai atvieglotu transportlīdzekļu kustību „Rallijs Latvija 2011” norises laikā, svētdien, 25. septembrī, Jūrmalas pilsētā noteikti satiksmes ierobežojumi.

Laikā no plkst. 10.00 līdz plkst. 12.30 un no plkst. 14.00 līdz plkst. 16.30 slēgta vispārējā satiksme Ķemeros atbilstoši Ceļu satiksmes noteikumiem Tūristu ielā no M. Ķemera gatves līdz E. Dārziņa ielai, Sēravotu ielā līdz Veselības ielai, Veselības ielā E.Dārziņa ielas posmā no Tūristu ielas līdz Bišu ielai, Katedrāles ielas posmā no E.Dārziņa ielas līdz Alejas ielai, Alejas ielas posmā no Katedrāles ielas līdz Robežu ielai, Bišu ielā, Tukuma ielā, Liesmas ielā, Robežu ielas posmā no Alejas ielas līdz Durbes ielai, A.Upīša ielā līdz Brocēnu ielai, Tirgus ielas posmā no A.Upīša līdz J.Rozentāla ielai, Brocēnu ielas posmā no A.Upīša līdz J.Rozentāla ielai, J.Rozentāla ielā posmā no Brocēnu līdz Robežu ielai, Puškina ielā līdz Karogu ielai, Karogu ielā līdz Durbes ielai un Durbes ielā līdz gleznotāja Miervalža Ķemera gatvei.

Savukārt no plkst. 15.20 līdz plkst. 17.40 atbilstoši Ceļu satiksmes noteikumiem slēgta vispārējā satiksme Majoros Brīvības prospektā no Dārzkopības ielas līdz Turaidas ielai, Miera ielas posmā līdz Rīgas ielai un no dzelzceļa līdz Rīgas ielai posmā zem Dzintaru viadukta no Miera ielas līdz Brīvības prospektam, Turaidas iela posmā no Brīvības prospekta līdz Rīgas ielai, Turaidas iela līdz Pētera iela, Pētera ielas posms līdz Rīgas ielai.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde publiskā pasākuma laikā nodrošinās sabiedrisko kārtību pilsētā un satiksmes ierobežošanu vai slēgšanu atbilstoši situācijai, veicot atbilstošu satiksmes regulēšanu.

Pašvaldības policijai atļauts nepieciešamības gadījumā normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā pārvietot neatļautās vietās atstātus transportlīdzekļus.

Jūrmalas dome aicina iedzīvotājus, pilsētas viesus un transportlīdzekļu vadītājus būt iecietīgiem un saprotošiem, ievērot ceļazīmes un satiksmes organizatoru norādījumus, lai „Rallija Latvija 2011” ātrumposms noritētu bez starpgadījumiem un sniegtu sportisku gandarījumu dalībniekiem un patīkamas emocijas skatītājiem un atbalstītājiem.