Turpinās autoceļa Rīga - Bauska rekonstrukcijas darbi

Latvijas Valsts ceļi informē, ka valsts autoceļu tīklā turpinās intensīva ceļu remontdarbu sezona, būvdarbi notiek aptuveni 40 objektos, līdz ar to satiksmes dalībniekiem jārēķinās ar satiksmes organizācijas pagaidu izmaiņām darbu vietu tuvumā.

Turpinās autoceļa A7 Rīga - Bauska, rekonstrukcijas darbi divos posmos, no 9. līdz 24. kilometram un Iecavā, 43. līdz 45.kilometram.

Remontposmā no 9. līdz 24.km asfalta frēzēšanas un ieklāšanas posmos satiksmi regulē satiksmes regulētāji, pārējā remontposmā lokāli brauktuves sašaurinājumi un atļautais maksimālais braukšanas ātrums ir 70 un 50 km/st.

Iecavā slēgta virzas ielas iebrauktuve no Rīgas ielas. Slēgta Rīgas ielas kreisā josla no objekta sākuma līdz Stelpes šosejai, satiksmi organizē ar luksoforiem. Ieviesti arī lokāli brauktuves sašaurinājumi. Remontposmam ir nodrošināts apbraucamais ceļš caur Iecavu. Apbraucamais ceļš norādīts uz plakātiem remontdarbu sākumos.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.