Turpinās Ventspils šosejas rekonstrukcijas darbi

Latvijas Valsts ceļi informē, ka valsts autoceļu tīklā turpinās intensīva ceļu remontdarbu sezona, būvdarbi notiek aptuveni 40 objektos, līdz ar to satiksmes dalībniekiem jārēķinās ar satiksmes organizācijas pagaidu izmaiņām darbu vietu tuvumā.

Rekonstrukcijas darbi Ventspils virzienā noris Tukuma novada teritorijā no 68. līdz 79.km, Talsu novada teritorijā no 126. līdz 136. km un Ventspils novada teritorijā no 145. līdz 164.km.

Tukuma novada teritorijā rekonstrukcijas darbu zonā ir ieviests viens reversīvas satiksmes posms ar luksoforiem, pārējā remontdarbu zonā ir lokāli brauktuves sašaurinājumi un maksimālā braukšanas ātruma ierobežojumi 70 un 50 km/st.

Arī Talsu novada teritorijā rekonstrukcijas darbu zonā ir ieviesti satiksmes ierobežojumi, tajā skaitā trīs reveresīvas kustības posmi ar luksoforiem. Pārējā darbu zonā satiksme tiek organizēta ar ceļa zīmju palīdzību. Ātruma ierobežojums 50.km/st.

Savukārt Ventspils novada teritorijā satiksme ar luksoforiem tiek organizēta aptuveni desmit posmos, pārējā darbu zonā satiksmi organizē ceļa zīmes.

Latvijas Valsts ceļi brīdina par iespējamiem sastrēgumiem un aicina autovadītājus ievērot satiksmes organizācijas kārtību būvobjektos un īslaicīgajās ceļu remonta vietās, kā arī rēķināties ar papildu braukšanas laiku ieviesto satiksmes ierobežojumu dēļ.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.