Valdis Zatlers šodien apmeklēs Kuldīgu

Valsts prezidents Valdis Zatlers šodien kopā ar kundzi darba vizītē apmeklēs Kuldīgu, lai tiktos ar Kuldīgas novada deputātiem, iedzīvotājiem un vietējiem uzņēmējiem, aģentūru LETA informēja prezidenta Preses dienestā.

Prezidenta vizīte sāksies plkst.10 ar Kuldīgas velvju tilta, Ventas rumbas un Svētās Katrīnas baznīcas apskati, bet plkst.10.45 pie Kuldīgas rajona padomes ēkas Zatlers tiksies ar Kuldīgas novada iedzīvotājiem.

Valsts prezidentam paredzēta tikšanās ar Kuldīgas novada domes deputātiem un novada pagastu pārvalžu vadītājiem, pēc kuras viņš apmeklēs Valsts ieņēmumu dienesta Kurzemes reģionālās iestādes Kuldīgas nodaļu un Kuldīgas slimnīcu, ar kuras vadību, Kuldīgas novada medicīnas darbiniekiem un domes deputātiem Zatleram paredzētas arī darba pusdienas.

Pēcpusdienā Valsts prezidents apmeklēs Kuldīgas Centra vidusskolu, apskatot Kuldīgas vieglatlētikas manēžu un diskutējot ar Kuldīgas novada vidusskolu skolēniem. Pēc tam paredzēta Zatlera tikšanās ar preses pārstāvjiem.

Vakarā plkst.17 Valsts prezidents dosies apskatīt mēbeļu ražošanas uzņēmumu SIA "Simra", bet vēlāk apmeklēs arī Kūdras ieguves uzņēmumu SIA "Baloži&Ko". Vakarā paredzēta arī tikšanās ar Rendas pagasta iedzīvotājiem un Kuldīgas novada mājražotājiem un uzņēmējiem.

Savukārt prezidenta kundze Lilita Zatlere vizītes laikā paredzējusi iepazīties ar tautas lietišķās mākslas studijas "Varavīksne" audēju darbnīcu, amatniecības un rokdarbu izstrādājumu veikalu "Artava", kā arī mākslinieces Kristīnes Šimpermanes rotaslietu salonu "Šimpermaņu smukumbode". Pusdienlaikā prezidenta kundze paredzējusi apmeklēt Sociālā dienesta Dienas centru cilvēkiem ar invaliditāti.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais