Mikroautobusā atrod 152 800 nelegālās cigaretes

Vakar Rīgā Ceļu policijas darbinieki apturēja kādi mikroautobusu, jo tas bija pārkāpis Ceļu satiksmes noteikumus. Mikroautobusa kravas nodalījumā policisti atrada 152 800 cigarešu, marķētas ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Vakar ap pusdienlaiku Rīgā, netālu no Šautuves un Bauskas ielu krustojuma Ceļu policija apturēja Renault Master mikroautobusu, jo tā vadītājs bija pārkāpis Ceļu satiksmes noteikumus. Pārbaudot automašīnas kravas nodalījumu, policisti tajā atrada vairākas somas ar cigaretēm, kuras bija marķētas ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Kopā atsavinātas 152 800 nelegālās cigaretes un policija noskaidro, pret 44 gadus veco, agrāk sodīto automašīnas vadītāju sākta administratīvā lieta un turpinās izmeklēšana, kurā tiek izvērtēts, vai ir nepieciešams sākt kriminālprocesu.

Latvijā

Valsts vides dienests (VVD) sadarbībā ar Bauskas novada pašvaldības policiju pārkāpumu izdarīšanas laikā pieķēris personas, kas Bārbeles pagastā nelegāli noglabājuši atkritumus, kopumā piesārņojot aptuveni 0,3 hektāru teritoriju, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Jalinska.

Svarīgākais