Izmukušais lācis jau "tvīto" Twitterī

Kamēr policija meklē no Līgatnes dabas takas voljera izmukušo lāceni un iedzīvotāji tiek aicināti uzmanīties un neklīst pa dabas takas tuvumā esošo mežu, izmukušais lācis tvīto sociālajos tīklos, ziņo portāls Tvnet.

Lācis atvēris pats savu tvitera kontu, kurā apraksta mežā un ceļā piedzīvoto. "Ja Jūs zinātu cik grūti ir spalvainam ķepainim nakts laikā tikt pie mobilā interneta. uhh..." lācene raksta. Tāpat viņa gaužas, ka neviens nevēlas viņu uzņemt automašīnā.

"Mēģinu stopēt - baigi nesanāk :( Cilvēki māj ar rokām, fočē un pamet burkānu vai baltmaizes batonu. Mašīnā uzņemt gan atsakās. Paldies baltā busiņa šoferim Jurim! Ļāva dažus kilometrus pasēdēt piekabē. Izvēdināju galvu, pažāvēju kažoku," pateicīgs ir lācis.

Pēdējais ieraksts tvitera kontā liecina, ka lācenei mednieki ir jau uz pēdām: "Protams, nebij ilgi jāgaida! @LacaMednieks ir uz pēdām. Sēnīti nāksies kancelēt. Būs kompleksās pusdienas mežā."

Latvijā

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1953.gadā dzimušo Elenu Fedorovu, kura vakar, 19.septembrī ap pulksten 12.00 izgāja no savas dzīvesvietas Liepājā, Siļķu ielā un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Svarīgākais