No saziedotajiem līdzekļiem Ušakovs pārskaita 15 000 eiro džudista Osnača ārstēšanai

Pie Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova vakar vēlu vakarā, izmatojot internetu, ir vērsušies Latvijas sportista Vladimira Osnača tuvinieki, lūdzot palīdzēt segt sportista ārstēšanas izdevumus.

Kā zināms, V.Osnačs, dodoties uz sacensībām, ir nokļuvis ceļu satiksmes negadījumā un pašlaik atrodas Stambulas slimnīcā.

„Ņemot vērā šo ārkārtējo situāciju, kad operācija ir nepieciešama nekavējoties, esmu pieņēmis lēmumu pārskaitīt 15 000 eiro uz depozītu Stambulas klīnikā, lai garantētu mūsu sportista ārstēšanu. Nauda no manas mammas konta tika pārskaitīta jau šodien”.

Kā jau esam informējuši, pēc visu ārstēšanās rēķinu apmaksas, ap 170 000 latu no N.Ušakova ziedojuma konta tiks novirzīti labdarībai.

Latvijā

Valsts drošības dienests pabeidzis izmeklēšanu esošajos kriminālprocesos par prettiesisku darbību Ukrainā, karojot Krievijas pusē. Prokuratūra tiesai nosūtījusi 6 lietas, bet vairākās apturētas, jo, piemēram, persona ir meklēšanā un nav iespējams uzrādīt apsūdzību, Viena no lietām, kas šī iemesla dēļ apturēta ir pret Ilijasu Mahamajevu. Par karošanu Krievijas pusē viņam plāno atņemt Latvijas pilsonību, ziņo Latvijas Televīzijas raidījums “de facto”, atsaucoties uz iekšlietu ministra Rihards Kozlovska teikto (JV).

Svarīgākais