Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Jaunais vilnis iesoļos Rīgas pilī

Valsts prezidents Andris Bērziņš norādījis, ka viņš šonedēļ neplāno apmeklēt Dzintaru koncertzāli, tomēr šodien Rīgas pils vārtus vērs Jaunā viļņa organizatori un krievu estrādes zvaigznes.

Tikšanos prezidents piekritis rīkot tikai pēc īpaša maestro Raimonda Paula lūguma. Cerams, ka atšķirībā no citiem šāgada Jaunā viļņa pasākumiem tikšanās ar valsts pirmo personu nenokavēsies, kā tas bija konkursa atklāšanas dienā, kad paredzētā sarkanā paklāja filmēšanas pasākums iekavējās par pusotru stundu.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šovasar Jūrmalas gājēju iela ir pārvērtusies par īstu tirgus placi, kur ir neskaitāmas nekustamo īpašumu iegādes izstādes un Jomas ielā mājvietu radis neliels auto salons.

Jaunākie Bentley, RollsRoys un Jaguar automašīnu modeļi šonedēļ ir kļuvuši par neatņemamu Jūrmalas vizītkarti, taču katru Jaunā viļņa vakaru autobraucējus visvairāk tracina pamatīgie sastrēgumi Dzintaru koncertzāles tuvumā. Tas gan dod sava veida prieku tiem slavenību pazinējiem, kuri, ejot kājām, var apsteigt ne mazums zvaigžņu, vēstnieku, miljonāru un miljardieru, kas spiesti nīkt garās rindās.

Tikmēr līdz svētdienas pulksten 15 ir iespēja piedalīties Jūrmalas iedzīvotāju simpātijas balvas noteikšanā, apmeklējot pašvaldības mājaslapu jurmala.lv un nododot balsi par tīkamāko konkursa pārstāvi, kas no Jūrmalas pašvaldības vadītāja Gata Trukšņa 31. jūlija vakarā saņems īpašu mākslinieka Jāņa Branta sudrabā veidotu balvu Dzintara disks.