Kokneses novada domi turpmāk vadīs Dainis Vingris

Šodien, 27. jūlijā, kārtējā Kokneses novada domes sēde sākās ar klusuma brīdi, pieminot 12. jūlijā mūžībā aizgājušo ilggadējo Kokneses pašvaldības vadītāju Viesturu Cīruli.

Kokneses novada vēlēšanu komisija, pēc Kokneses novada domes lūguma, likumdošanā noteiktajā kārtībā, sniedza informāciju par nākošo Kokneses novada domes deputātu no politisko partiju „Tautas partija” un „Pilsoniskā savienība” saraksta. Pēc vēlēšanu rezultātu aprēķināšanas 2009. gada 6. jūnija protokola, nākamais deputātu kandidāts no politisko partiju „Tautas partijas” un „Pilsoniskā savienība” kandidātu saraksta, ir Ēriks Cīrulis.

Kokneses novada domes priekšsēdētāja amatam tika izvirzīts viens kandidāts – deputāts Dainis Vingris („Tautas partijas” un „Pilsoniskā savienība”). Kandidatūru izvirzīja deputāts un priekšsēdētāja vietnieks Māris Reinbergs („Tautas partijas” un „Pilsoniskā savienība”).

Kokneses novada domes priekšsēdētāja aizklātajās vēlēšanās piedalījās 14 Kokneses novada domes deputāti, no kuriem 12 balsojot "par" un diviem "pret", par jauno pašvaldības vadītāju ievēlēja Daini Vingri.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais