Jaunā viļņa laikā plānoti satiksmes ierobežojumi

Starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis 2011” laikā no 25. jūlija līdz 1. augustam no pulksten 16 līdz 23 Jūrmalā, Dzintaru koncertzāles apkaimē, būs ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme, portālu nra.lv informēja Jūrmalas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas speciālists Jānis Bradzenieks.

Valsts policija sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas pašvaldības policiju laikā no 26. jūlija līdz 31. jūlijam katru dienu no pulksten 16 līdz 23 ierobežos vai slēgs visu veidu transportlīdzekļu kustību Jūrmalā, Turaidas ielas posmā no Meža prospekta līdz Jūras ielai. Satiksmes ierobežojumi neattieksies uz attiecīgā rajona iedzīvotāju autotransportu.

No 25. jūlija līdz 31. jūlijam no pulksten 16 līdz 23.15 tiks slēgta visu veidu transportlīdzekļu satiksme, izņemot operatīvos un iedzīvotāju transportlīdzekļus, Raunas un Ikšķiles ielā.

Jūrmalas pilsētas pašvaldības policijai ir tiesības nepieciešamības gadījumā normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā pārvietot neatļautās vietās atstātos transportlīdzekļus.

No 25. jūlija pulksten 00.00 līdz 1. augusta pulksten 24 būs ierobežota autostāvvietu izmantošana Jūras ielā posmā no Turaidas ielas līdz J. Pliekšāna ielai.

Konkursa „Jaunais vilnis” un citu pilsētas viesu apmeklētāju ērtībām konkursa laikā Jūrmalā tiks palielināts vietu skaits, kur ielu malās būs atļauts novietot autotransportu. Par papildu autostāvvietām būs izvietotas norādes zīmes vai arī aizklātas apstāšanās un/vai stāvēšanas aizlieguma zīmes.

Jūrmalas pašvaldība aicina visus transportlīdzekļu vadītājus, kas laikā no 25. jūlija līdz 2. augustam plāno doties uz Jūrmalu, pievērst pastiprinātu uzmanību ceļa zīmēm un būt savstarpēji iecietīgiem sastrēgumu gadījumā, tādējādi saglabājot labu noskaņojumu sev un citiem arī dienās, kad pilsētā būs ļoti daudz viesu un ne visur varēs nokļūt pa ikdienā ierasto maršrutu.

Svarīgākais