Deputāts Dombrava apprecējies

© Kaspars Ūdris

Ie­sā­ku­mā Jā­nis Dom­bra­va ba­žī­jies, ka svēt­ki būs vai­rāk vie­siem ne­kā paš­iem, to­mēr vē­lāk viņš un lau­lā­tā drau­dze­ne Ie­va (21) bi­ju­ši pa­tī­ka­mi pār­steig­ti un pil­nī­bā iz­bau­dī­ju­ši sa­vas kā­zas.

«Vai kas mai­nī­jies ma­nā dzī­vē pēc kā­zām? Lai­kam jau nā­ku­si ci­ta ap­zi­ņa, ka ta­gad esam sais­tī­ti ko­pā uz mū­žu. Ta­gad jā­tur­pi­na stip­ri­nāt lat­vis­ku ģi­me­ni, il­gter­mi­ņā ir plāns par sa­vu mā­ju, lai gan kur dzī­vot mums ir,» »VZ« at­klā­ja Dom­bra­va. Ve­dē­ji – Dom­bra­vas par­ti­jas biedrs Rai­vis Dzin­tars ar sie­vu Mar­tu – va­dīt svēt­ku no­ri­si pie­kri­tu­ši lab­prāt un sa­gā­dā­ju­ši jaun­ajam pār­im ne vie­nu vien pār­stei­gu­mu. «Pie­mē­ram, uz Vid­ze­mes šo­se­jas uz vie­na til­ta bi­ja pie­kār­ti di­vi Lat­vi­jas ka­ro­gi un pa vi­du bi­ja trans­pa­rents ar svei­cie­niem Jā­nim un Ie­vai, vei­do­jot lat­vis­ku ģi­me­ni. Bū­tī­bā lai­kam kā­zās viss vai­rāk vai ma­zāk no­ti­ka pēc ve­dē­ju ie­ce­res un ne­kā­di ku­ri­ozi ne­ga­dī­jās. Ta­gad vēl il­gu lai­ku va­rēs grem­dē­ties pa­tī­ka­mās at­mi­ņās,» se­ci­na de­pu­tāts.

Latvijā

Sabiedrisko mediju ombuds Edmunds Apsalons nekonstatē sabiedrisko mediju redakcionālo vadlīniju pārkāpumus "Lsm.lv" rakstā ""Krieveļi" un "latišņa" sociālajos tīklos. Kāpēc par naida izraisīšanu nesoda?", liecina Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) mājaslapā publicētais atzinums.

Svarīgākais