Augulis Mērsragā ar pārrunās ceļu remontu, pasažieru pārvadājumu un mazo ostu aktualitātes

Piektdien, 8.jūlijā, satiksmes ministrs Uldis Augulis ieradīsies darba vizīte Mērsragā, kuras laikā paredzēts pārrunāt vairāku Kurzemes novadu ceļu stāvokli un šobrīd veicamos ceļu rekonstrukcijas darbus.

„Dažādie transporta infrastruktūras jautājumi – ceļu remontdarbi, pasažieru pārvadājumi, ostu attīstība, ir vienlīdz nozīmīgi kā Rīgā, tā arī Latvijas novados,” norāda satiksmes ministrs Uldis Augulis. „Iepazīstot situāciju klātienē novados, daudzus aktuālus jautājumus izdodas risināt ātrāk un efektīvāk, kā arī pašvaldību pārstāvjiem un uzņēmējiem ir tieša iespēja komunicēt par problēmām ar atbildīgās nozares ministru,” uzsver Augulis.

Satiksmes ministrs tiksies ar Mērsraga, Rojas, Talsu, Dundagas novadu pašvaldību pārstāvjiem un uzņēmējiem, tās laikā pārrunās Stendes – Laucienes – Mērsraga ceļa rekonstrukcijas gaitu, aktualitātes saistītas ar Ceļu fonda finansējumu pašvaldībām, kā arī apspriedīs situāciju pasažieru pārvadājumu jomā reģionā. Vizītes laikā plānota Mērsraga ostas apskate, kā arī pārrunāti mazo ostu attīstības plāni un veicamie pasākumi.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais