"Positivus" festivālā pirmo gadu būs īpaša Tallinn Music Week skatuve

Šovasar Positivus festivālā pirmo reizi būs arī Tallinn Music Week skatuve, uz kuras uzstāsies vairākas īpaši atlasītas igauņu grupas, kas guvušas mūzikas industrijas profesionāļu atzinību šā gada Tallinas mūzikas nedēļas ietvaros. Tallinn Music Week skatuve darbosies festivāla pirmajā dienā, 15. jūlijā, Garnier Dabas zonā kāpās pie jūras.

“Vēlamies veidot vēl ciešāku sadarbību ar lielāko mūzikas industrijas pasākumu Baltijā – Tallinas mūzikas nedēļu. Katru gadu uz festivālu aicinām labākos māksliniekus arī no tuvākajām kaimiņvalstīm Igaunijas un Lietuvas. Igauniju Positivus festivālā šogad pārstāves ne tikai Latvijā popularitāti jau iemantojušie Ewert And The Two Dragons un Iiiris, kurus redzēsim uz festivāla lielajām skatuvēm, bet arī vairākas jaunas, talantīgas grupas, kas ievērību guvušas šā gada pavasarī notikušās Tallinas mūzikas nedēļas pasākumu ietvaros,” stāsta festivāla organizators Ģirts Majors.

Tallinn Music Week programmā redzēsim eksperimentālā roka un aizraujošu šovu meistarus Aides, smagā roka pārstāvjus Nevesis, alternatīvā roka grupu Junk Riot, electro/garage/pop žanra pārstāvjus Mimicry, hipnotizējošu elektronisko ritmu apvienību Kreatiivmootor, kā arī mūžam mainīgos Badass Yuki.

Ikgadējā Tallinas mūzikas nedēļa Igaunijas galvaspilsētā šā gada martā norisinājās jau trešo reizi. Foruma ietvaros notiek konference un diskusijas par aktuālām tēmām, kā arī mūziķu priekšnesumi. Maijā Tallinas mūzikas nedēļa ieguva Labākā jaunā festivāla balvu (Best New Festival) Lielbritānijas festivālā mūzikas industrijas profesionāļiem The Great Escape.

TALLIN MUSIC WEEK SKATUVES PROGRAMMA

Piektdiena, 15. jūlijs

16:00 - 16:30 Badass Yuki

17:00 - 17:30 Kreatiivmootor

18:00 - 18:30 Mimicry

19:00 - 19:30 Junk Riot

20:00 - 20:30 Nevesis

21:00 - 21:30 Aides

Svarīgākais