Rehabilitācijas centra Vaivari valdē ieceļ Anitu Kehri un Artūru Bērziņu

Nacionālā rehabilitācijas centra Vaivari valdē apstiprināta žurnāliste un sabiedrisko attiecību speciāliste Anita Kehre un mazpazīstams, Latvijas Bankā kādreiz strādājušais Artūrs Bērziņš. Pašu iestādi no sestdienas sāk vadīt konkursā izraudzītā ārste rehabilotoģe Anda Nulle.

Veselības ministrijā ceturtdien notika rehabilitācijas centra Vaivari ārkārtas dalībnieku sapulce, nra.lv informēja Veselības ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītāja Egita Pole. Sapulces laikā tika apstiprināts rehabilitācijas centra gada pārskats, 2010. gada peļņas izlietojums, kā arī jaunais valdes sastāvs. Pamatojoties uz konkursa rezultātiem par valdes priekšsēdētāju no 2. jūlija darbu uzsāks Anda Nulle. Konkursa procedūras ietvaros par valdes locekļiem uz trīs gadiem tika apstiprināta A. Kehre un A. Bērziņš. A. Kehre ieguvusi Sociālo zinātņu maģistra grādu tiesību zinātnē, strādājusi arī žurnālistikā, līdz 1998. gadam bijusi laikraksta Jūrmala galvenā redaktore un valdes priekšsēdētāja. Vēlāk bijusi lektore un eksperte vairākos Eiropas Savienības komunikācijas un pretkorupcijas projektos gan Latvijā, gan ārvalstīs, vadījusi Augstākās tiesas Administrāciju, vēlāk Rīgas domes Satiksmes departamenta Tiesiskā nodrošinājuma, personāla un informācijas nodaļu. Savukārt A. Bērziņš, kura vārds ir mazāk pazīstams strādājis Finanšu ministrijā, Latvijas Bankā, Rīgas Slimokasē, kā arī bijis valdes priekšsēdētājs finanšu uzņēmumā. Viņam ir maģistra grādu vadībzinātnē.

Līdz šim Vaivaru rehabilitācijas centra valdē bija arī Vaivaru tehnisko palīglīdzekļu centra direktors profesors Aivars Vētra. Viņš iepriekš vadīja arī pašu rehabilitācijas centru. Vēl valdē bijusi arī valsts uzņēmuma galvenā grāmatvede Z. Proškoviča.

Centra valdē darbojas trīs personas, divi valdes locekļi un valdes priekšsēdētājs. Kādreiz slimnīcu valdes bija lielākas - pat pieci locekļi, tagad situācija ir mainīta.

Svarīgākais