Jūlijā sāksies pievadceļu rekonstrukcija Ventspils brīvostas termināļiem

veikšanai un jūlijā sāksies projekta „Pievadceļu rekonstrukcija Ventspils brīvostas teritorijā esošajiem termināļiem un industriālajām zonām” 2011.gadā plānoto aktivitāšu realizācija. Projektu līdzfinansē Eiropas Savienības Kohēzijas fonds.

Ir noslēgusies Ventspils brīvostas pārvaldes organizētā iepirkuma procedūra būvdarbu

Pagājušajā gadā Ventspils Brīvostas pārvalde aizsāka projekta „Pievadceļu rekonstrukcija Ventspils brīvostas teritorijā esošajiem termināļiem un industriālajām zonām” īstenošanu. Projekts paredz gandrīz 30 objektu – ostas un tās industriālās teritorijas pievedceļu - rekonstrukciju un būvniecību, kā arī atsevišķu ostas teritoriju sakārtošanu.

2011.gadā tiks rekonstruēta J.Poruka iela, Saules iela no Krustkalna ielas līdz pilsētas administratīvajai robežai un Tērauda iela no Dīķu ielas līdz Sārnates ielai, kā arī paplašināti tranzītielu krustojumi (Durbes iela-Brīvības iela un Latgales iela-Brīvības iela).

Latvijā

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) aicina veidot ilgtspējīgu atbalsta programmu ārvalstu kino uzņemšanai Latvijā, tā stiprinot vietējās kino nozares attīstību un piesaistot investīcijas, aģentūru LETA informēja partijā.

Svarīgākais