Mūzikas producents Stankevičs cietis laupītāju uzbrukumā

© Facebook

Nepatīkamā starpgadījumā iekļuvis viens no pazīstamākajiem Latvijas mūzikas producentiem – Gints Stankevičs. Ar nolūku atņemt auto viņam Zolitūdē uzbrukuši divi laupītāji, sagādājot producētājam smagas galvas traumas. «Varēja būt arī sliktāk,» atzīst producents.

Uzbrukums noticis maija sākumā, un tikai nesen producents Gints Stankevičs izrakstīts no slimnīcas, bet šobrīd ārstējas mājās. Pats viņš šo gadījumu nevēlējās afišēt. «Tas bija klasisks uzbrukums. Viņi divatā bija noslēpušies aiz stūra un, kad nācu, uzbruka no aizmugures. Varēja būt arī sliktāk, ja kāda garāmejoša sieviete nebūtu iztraucējusi,» sarunā ar »VZ« atzīst Stankevičs, piebilstot, ka Zolitūde nav tas labākais rajons drošības ziņā. Uzbrukumā Stankevičs guvis spēcīgu smadzeņu satricinājumu, no kura pilnībā atkopies nav joprojām. Pozitīvais – viņa «Lexus» joprojām nav mainījis īpašnieku.

Negadījuma dēļ producentam nācies iekavēt svarīgus darbus, tostarp mūziķa Kažas (Kārļa Būmeistera) albuma pabeigšanu. «Kaža jau praktiski pabeidzis darbu pie sava soloalbuma, tagad viņam atliek sagaidīt, kad pēc gūtajām traumām atlabs dziesmu līdzproducents Gints Stankevičs un varēs salikt visus punktus uz «i», lai vēl šogad iepriecinātu visus savus daudzos fanus,» informēja «Mikrofona ierakstu» repertuāra direktors Guntars Račs. Jāpiebilst, ka Stankevičs ir ne tikai viens no pieprasītākajiem producentiem, bet arī pats sacer mūziku.

Latvijā

Sabiedrisko mediju ombuds Edmunds Apsalons nekonstatē sabiedrisko mediju redakcionālo vadlīniju pārkāpumus "Lsm.lv" rakstā ""Krieveļi" un "latišņa" sociālajos tīklos. Kāpēc par naida izraisīšanu nesoda?", liecina Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) mājaslapā publicētais atzinums.

Svarīgākais