"airBaltic" uzlabo aviobiļešu iegādi internetā

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ir uzlabojusi aviobiļešu iegādi Internetā www.airBaltic.com, lai klienti varētu vēl ērtāk iegādāties aviobiļetes un citus pakalpojumus. Jaunā www.airBaltic.com versija tika atklāta šonedēļ.

airBaltic pārdod līdz pat 50% no visām aviobiļetēm internetā un izprot, ka pasažieriem ir ļoti svarīgi, lai rezervācijas process būtu vienkāršs un ērts.

Uzlabotā www.airBaltic.com versija piedāvā ērtāku izceļošanas un galamērķu lidostu izvēli, pārskatāmāku cenu piedāvājumu visās lidojumu klasēs – biznesa, ekonomiskajā flex un ekonomiskajā klasē.

Katra lidojumu virziena cena būs norādīta atsevišķi. Zemākā pieejamā cena būs norādīta zaļā krāsā lidojumiem trīs dienas pirms un trīs dienas pēc izvēlētā datuma. Tādējādi pasažieri, kuru ceļošanas plāni ir elastīgi, varēs izvēlēties lētāku cenu lidojumam citā dienā.

Tāpat jaunā www.airBaltic.com versija ļaus vienkāršāk veikt izmaiņas jau uzsāktajā rezervācijā, pievienot papildus pasažierus, norādīt citas lidostas vai lidojumu datumus, nesākot visu biļešu izvēles procesu no jauna.

Latvijā

Inčukalna pazemes gāzes krātuvē septembra vidū ir iesūknēta dabasgāze 18,6 teravatstundu (TWh) apmērā, kas veido 75% no krātuves ietilpības, piektdien žurnālistiem sacīja vienotā dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS"Conexus Baltic Grid" ("Conexus") valdes priekšsēdētājs Uldis Bariss.

Svarīgākais