Jēkabpils apšaudē cietušie policisti saņēmuši naudas pabalstus

Valsts policijas darbinieki, kuri guva nopietnus ievainojumus bruņotās laupīšanas uzbrukumā Jēkabpilī - Rims Švedovs un Salvis Tihanovskis, ir saņēmuši pabalstus un turpina ārstēties, kā arī saņemt rehabilitācijas pakalpojumus.

Pēc janvāra apšaudes un ārstēšanās Jēkabpils slimnīcā, abi policisti tika nosūtīti uz rehabilitācijas kursu Sociālās integrācijas valsts aģentūrā Jaundubultos. Visus izdevumus par ārstēšanos sanatorijā sedza Iekšlietu ministrijas Sporta un veselības centrs. Pēc šī rehabilitācijas kursa abiem policistiem bija jāturpina ambulatori ārstēties Jēkabpils slimnīcā, saņemot dažādas fizioterapijas procedūras. Šobrīd S. Tihanovskis, kurš apšaudē ir guvis smagākus ievainojumus, iziet rehabilitācijas kursu Nacionālajā rehabilitācijas centrā „Vaivari”, par ko pacienta maksājumus joprojām sedz IeM Sporta un veselības centrs.

Pēc Centrālās medicīniskās ekspertīzes slēdziena ārstēšanās vajadzībām no IeM Sporta un veselības centra budžeta cietušajiem arī tika izmaksāti naudas līdzekļi vienreizējā pabalsta veidā: Rimam Švedam – viens tūkstotis latu, bet Salvim Tihanovskim – pieci tūkstoši latu.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais