Brīvdienās kursēs papildus elektrovilcieni

Akciju sabiedrība “Pasažieru vilciens” informē, ka sestdien un svētdien, 11. un 12.jūnijā, papildus esošajiem elektrovilcieniem kursēs virkne vilcienu, kuri sarakstā atzīmēti ar zvaigznīti (*) un tiek norīkoti siltās un saulainās vasaras dienās, palielinoties brauktgribētāju skaitam uz pludmalēm Jūrmalas un Carnikavas virzienos.

Uz Dubultiem brīvdienās kursēs 19 papildu vilcieni, tādējādi Jūrmalā pasažieri varēs nokļūt ar aptuveni 10 - 15 minūšu intervālu. Maršrutā Rīga-Carnikava papildus tiks norīkoti 7 elektrovilcieni, līdz ar to intervāls starp kursējošajiem vilcieniem sestdien un svētdien būs apmēram 20 minūtes.

Savukārt kultūras pasākumu apmeklētāju ērtībām pēc Dailes teātra vakara viesizrādes, kas notiks Siguldā 11.jūnijā, tiks norīkots papildu vilciens Sigulda–Rīga. Vilciens no Siguldas stacijas izbrauks plkst.0:15 pēc pusnakts un Rīgas pasažieru stacijā pienāks plkst.1:15.

Akciju sabiedrība “Pasažieru vilciens” aicina ceļot ar dīzeļvilcienu, kas ik sestdienu plkst.8:29 atiet no Rīgas uz Gulbeni. Pēc vilciena pienākšanas Gulbenes stacijā (plkst.12:16) tie pasažieri, kuri vēlas apskatīt interesantākos Ziemeļvidzemes tūrisma objektus, plkst.13:00 var pārsēsties Bānītī šaursliežu dzelzceļa maršrutā Gulbene-Alūksne.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais