KNAB šonakt veicis kratīšanu SIA "Dienas mediji" telpās

Korupcijas novēršanas un apkarošanas darbinieki naktī no trešdienas uz ceturtdienu veikuši kratīšanu a/s Diena kontrolpaketes turētāja Viestura Koziola kabinetā.

Tas noticis plkst. 1.00 – jau pēc tam, kad iepriekšējais laikraksta numurs, kurā tika noraidīta šāda informācija, bija nodots drukāšanai tipogrāfijā, izplatītajā paziņojumā norāda SIA Dienas mediji galvenais redaktors Guntis Bojārs.

Diena gan nekādā gadījumā nemaina iepriekšējā komentārā pausto pozīciju, ka atsevišķu mediju žurnālisti bijuši pavirši un trešdienas priekšpusdienā izplatījuši nepatiesu informāciju, uzsver Bojārs.

Neatkarīgi no KNAB sāktajām darbībām, kas skārušas arī laikraksta īpašnieku, Dienas žurnālisti informāciju par turpmāko notikumu attīstību atspoguļos precīzi un vispusīgi. Dienas redakcijai ir svarīgi, lai Latvijas tiesībsargājošo iestāžu rīcība atbilstu tiesiskas valsts statusam, un tikpat svarīgi, lai medijos ieguldītā nauda būtu iegūta godprātīgā ceļā, ko, kļūstot par lielāko laikraksta akcionāru, sacīja Koziols.

Svarīgākais