Rēzeknes dome lūdz palīdzēt ugunsnelaimē cietušajiem

Aprīlī Rēzeknē, Miera ielā 30A notika traģēdija. Ševčenko ģimenes dzīvesvietā izcēlās ugunsgrēks. Dažās minūtēs sadega dzīvojamā māja, liesmās gāja bojā cilvēks. Tagad katra krāsmatās pavadītā diena ģimenei ir kā briesmīgo pārdzīvojumu turpinājums.

Rēzeknes dome aicina atsaukties un savu iespēju robežās sniegt jebkādu palīdzību ugunsnelaimē cietušajiem cilvēkiem! Šobrīd ģimenei ļoti nepieciešama finansiālā palīdzība, kā arī morālais atbalsts.

Pašvaldība aicina visus iedzīvotājus, kam nav vienaldzīgs nelaimē nonākušu līdzcilvēku liktenis, kā arī uzņēmējus un firmas, kas gatavi palīdzēt grūtībās nonākušiem cilvēkiem, piezvanīt Nonnai Ševčenko pa tālr. 29432525 vai ieskaitīt naudas līdzekļus kontā Nr: LV27BATR0051202495502 AS GE Money Bank, Sociālās aprūpes pārvalde Reģ. № 90000048364.

Latvijā

Valsts vides dienests (VVD) sadarbībā ar Bauskas novada pašvaldības policiju pārkāpumu izdarīšanas laikā pieķēris personas, kas Bārbeles pagastā nelegāli noglabājuši atkritumus, kopumā piesārņojot aptuveni 0,3 hektāru teritoriju, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Jalinska.

Svarīgākais