Groznijas deputāti Jūrmalā interesējas par bērnu un jauniešu vasaras nometnēm

Piektdien, 13. maijā, Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks ekonomikas un attīstības jautājumos Māris Dzenītis tikās ar Krievijas Federācijas Čečenijas Republikas Groznijas pilsētas padomes deputātiem.

Jūrmalas un Groznijas pilsētu pārstāvji sniedza nelielu ieskatu savu pašvaldību darbā un tūrisma piedāvājumos. Čečenijas viesi izrādīja interesi par iespējām viņu valsts bērniem un jauniešiem pavadīt brīvdienas Jūrmalā un rosināja noslēgt sadarbības līgumu vai vienošanās protokolu. Savukārt M.Dzenītis informēja par jaunuzsākto projektu organizēt šādas nometnes Jūrmalas skolās.

Groznijas delegācija, kuru vadīja Groznijas pilsētas padomes priekšsēdētāja vietnieks Saids Emi Hučijevs (Hučijev Said-Emi Rasujevič), iepazinās arī ar Jūrmalas skaistākajām vietām un iepazina kūrorta un tūrisma piedāvājumu.

Latvijā

Inčukalna pazemes gāzes krātuvē septembra vidū ir iesūknēta dabasgāze 18,6 teravatstundu (TWh) apmērā, kas veido 75% no krātuves ietilpības, piektdien žurnālistiem sacīja vienotā dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS"Conexus Baltic Grid" ("Conexus") valdes priekšsēdētājs Uldis Bariss.

Svarīgākais