"airBaltic" organizēs lielāko aviācijas konferenci Ziemeļeiropā

Airbus A380 © Airbus

Šī gada 19. maijā notiks Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" organizētā trešā ikgadējā starptautiskā aviācijas konference “North Hub Riga”. Ar vairāk nekā 200 aviokompāniju, lidmašīnu ražotāju un varas pārstāvju un gandrīz 50 starptautisku mediju pārstāvju dalību konference ir kļuvusi par lielāko aviācijas notikumu Ziemeļeiropā.

“Pateicoties ģeogrāfiskajam izvietojumam un savienojumiem ar vairāk nekā 80 pilsētām Eiropā, Krievijā, NVS valstīs un Tuvajos Austrumos, Rīga ir lieliska tikšanās vieta rietumu un austrumu aviācijas profesionāļiem, politiķiem un varas pārstāvjiem,” norāda "airBaltic" prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks.

Šogad “North Hub Riga” konferences tēmas ir vērstas uz inovācijām un jaunu ienākumu plūsmu radīšanu. Konferencē uzstāsies runātāji no tādiem lidmašīnu ražotājiem kā Bombardier, Irkut Corporation un Airbus, politiķi un varas personas, tostarp Eiropas Komisijas pārstāvji. Runātāju vidū būs arī pārstāvji no aviokompānijām, avio uzņēmumiem un lidostām, tostarp Minhenes un Jekaterinburgas lidostas, kā arī citi eksperti.

Katru gadu konference pulcē ap 200 avioindustrijas delegātus, lai apspriestu aviācijas industrijas esošos un nākotnes izaicinājumus un dalītos ar pieredzi un idejām. Šogad konferenci apmeklēs pārstāvji no gandrīz 50 starptautiskiem medijiem. Pārstāvēti ir tādi mediji kā International Herald Tribune, Handelsblatt, Air Transport World, RBC Daily un citi.

Svarīgākais