Uz Venstpili kursēs divstāvu autobuss; maršruts atklāts ar BMX šovu

© Publicitātes foto

Sestdien, 26. oktobrī, ar Parīzes Olimpisko spēļu finālista Ernesta Zēbolda un Latvijas labāko BMX frīstailistu Tomasa Grīnberga un Valtera Klēpja šovu tika atklāts “Ecolines” reiss Ventspils - Rīga, informē uzņēmuma pārstāve.

Maršrutā Rīga-Ventspils, sākot no 1. novembra kursēs jauns “Ecolines” divstāvu autobuss. Maršrutā dosies moderni Setra DT431 autobusi, kas ļaus būtiski uzlabot pasažieru ērtības.

Autobusi paredzēti drošiem braucieniem ar augstu komforta līmeni, sniedzot pasažieriem visas starptautisko autobusu ērtības vietējā reisā: iespēju skatīties filmas multimediju ekrānos, uzlādēt mobilās ierīces un izmantot bezvadu internetu kā arī bezmaksas karstos dzērienus un labierīcības brauciena laikā. Paaugstinātā komforta sēdekļiem ir krēsla regulēšanas funkcija, daudz vietas kājām, individuāla ventilācija un apgaismojums.

Ceļu no Ventspils Autoostas uz Rīgu “Ecolines” autobuss mēros astoņas reizes dienā pulksten 7.00, 8.00. 9.30, 11.00, 13.00, 14.30, 17.00 un 19.30, pa ceļam piestājot Kustes dārzā un Kurzemes ielas DUS. Astoņas reizes dienā autobuss brauks arī atpakaļ no Rīgas uz Ventspili.

Braukšanas biļešu cenas reisā būs līdzīgas citiem maršruta Ventspils-Rīga autobusiem - no 10 eiro. Biļetes būs pieejamas ecolines.net, ecolines mobilajā aplikācijā, autoostu kasēs un citos izplatīšanas kanālos.