Jauna informācija par sievietes aplaupīšanu kāpņutelpā Daugavpilī

© Vladislavs Proškins/F64

Daugavpilī pamatīgi izbiedēta kāda jauna sieviete. Kāpņutelpā viņai uzbruka bariņš vīriešu, atņemot telefonu un zeltlietas. Pārkāpēji jau agrāk bija nonākuši likumsargu redzeslokā un drīz vien viņus visus izdevās arī aizturēt, vēsta "Degpunktā".

Vīrieši viņai mēģināja atņemt vērtīgākās mantas un mēģinot pretoties, jaunā sieviete guva miesas bojājumus.

Laupīšanas laikā viņai atņemts telefons un zelta auskari un kopējie zaudējumi lēšami 1700 eiro apmērā. Cietusī sieviete tika nogādāta medicīnas iestādē. Mobilo telofonu gan ir izdevies atrast, taču zelta auskarus nav izdevies atgūt.

Tajā pašā vakarā likumsargiem izdevās aizturēt vienu no trim laupītājiem un pēc divām dienām Valsts policijas rokās nonāca arī pārējie uzbrucēji. Vīrieši ir vecumā no 26 līdz 28 gadiem un visiem jau iepriekš bijušas problēmas ar likumu. Šobrīd ir uzsākts kriminālprocess.

Latvijā

Dziedātāja Olga Rajecka, mūzikas autors Tomass Kleins un teksta autors Guntars Račs radījuši jaunu dziesmu “Saulīte”. Tā mazliet atsauc atmiņā pirms desmit gadiem par leģendāru jau kļuvušo, ārkārtīgi lipīgo hitu “Saule riet”, kas nepārsteidz – autoru kolektīvs tas pats.

Svarīgākais