"Maxima Latvija" saņem prestižo “J.S. Hamilton” kvalitātes sertifikātu

© Publicitātes foto

"Maxima Latvija" ir pirmais mazumtirdzniecības tīkls Latvijā, kas saņēmis “J.S. Hamilton” kvalitātes sertifikātu. Šis starptautiski atzītais marķējums ir papildus apliecinājums, ka “Maxima” privātā zīmola "Well Done" produkti atbilst augstākajiem Eiropas Savienības pārtikas drošības un kvalitātes standartiem, informē uzņēmumā.

Papildus jau esošajām standarta pārtikas drošības pārbaudēm, kas piemērotas visiem “Well Done” produktiem, “J.S. Hamilton” laboratorijā tiek veiktas arī mikrobioloģiskās analīzes, produktu testēšana un derīguma termiņa pārbaude, lai nodrošinātu augstākos kvalitātes standartus. “J.S. Hamilton” sertifikāts piešķirts “Well Done” produktiem no svaigajām pārtikas preču grupām, kā piemēram, cūkgaļai, liellopu un mājputnu gaļas produktiem. Papildu tam kvalitātes sertifikāts piešķirts arī noteiktiem piena kategorijas produktiem, kuri drīzumā ar “J.S. Hamilton” marķējumu būs pieejami “Maxima” veikalos.

Mums ir īpaši svarīga “Maxima” privātā zīmola “Well Done” produktu kvalitāte, tāpēc sadarbojamies ar piegādātājiem, kuri spēj nodrošināt tikai augstākos standartus. Pateicoties daudzpakāpju kvalitātes pārbaudes procesam, ko veicam sadarbībā ar “J.S. Hamilton”, mēs garantējam, ka preces, kas nonāk pie mūsu klientiem, ir augstākās kvalitātes,” norāda Edvīns Lakstīgala, “Maxima Latvija” kategoriju vadības un iepirkumu direktors.

J.S. Hamilton” piedāvā plašu analītisko metožu klāstu, tostarp pārtikas, kosmētikas, iepakojuma, degvielas un vides paraugu analīzes. Ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi, šīs laboratorijas ir vadošās Centrālajā un Austrumeiropā un ir akreditētas saskaņā ar ISO/IEC 17025 un citiem starptautiskajiem standartiem.

Latvijā

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna ģimene ir iegādājusies kafijas grauzdēšanas un tirdzniecības uzņēmuma AS "Kalve Coffee" akcijas, kļūstot par vienu no uzņēmuma mazākuma akcionāriem, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Svarīgākais