Siguldas rudens ceļvedī "Pakāpies augstāk" ir atlasīti 25 novada skatu punkti

© Mārtiņš Zilgalvis

Siguldas novadā izbaudīt šī rudens ainavas varēs no 25 skatu punktiem, aģentūru LETA informēja Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā.

Rudens ceļvedī "Pakāpies augstāk" ir atlasīti 25 novada skatu punkti, kas papildināti ar pastaigu maršrutiem un ieteikumiem rudens baudīšanai Siguldas novadā.

Šie maršruti ir izveidoti, lai piedāvātu izaicinājumu kā pieredzējušiem ceļotājiem, tā arī ģimenēm ar bērniem, kas vedīs ceļotājus piedzīvojumos pa pilskalniem, stāvām dabas takām, pilīm un muižām, kā arī noslēpumainām alām.

Apskates objektos ir iekļautas ne vien tādas pazīstamas skatu vietas kā Turaidas pils skatu tornis, bet arī mazāk zināmās, kā, piemēram, bobsleja un kamaniņu trases "Sigulda" skatu platforma, kas ir augstākais skatu punkts Siguldā, no kura paveras plašākā panorāma pār Gaujas senieleju un pilsētu.

Siguldas novads aicina rudens mīļotājus iemūžināt savus rudens piedzīvojumus sociālajos tīklos, publicējot tos ar tēmturi "#pakapiesaugstak" un atzīmējot "Sigulda Aizrauj" tūrisma sociālos kontus "Instagram" un "Facebook" platformās. Šī ir iespēja piedalīties arī konkursā, lai laimētu balvas no Siguldas novada tūrisma uzņēmējiem.

Svarīgākais