FOTO: Policija meklē jauniešus, kuri redzējuši, kā tiek piekauts vīrietis, kurš no gūtajām traumām miris [papildināts]

© Valsts policija

Valsts policija atkārtoti aicina atpazīt attēlos un videomateriālā redzamos jauniešus un atsaukties arī notikušā aculieciniekus un personas, kuru automašīnu videoreģistratori, iespējams, fiksēja notikumu.

20. septembrī ap pulksten 20.10 Grobiņā, Vītolu ielā 12 pie veikala "Lats", smagi miesas bojājumi nodarīti vīrietim.

Vīrietis tajā pašā dienā nogādāts medicīnas iestādē, un pirms dažām dienām Valsts policijā saņemta informācija, ka viņš slimnīcā nomiris.

Valsts policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus, kā arī iedzīvotājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un laika posmā no pulksten 20.00 līdz 20.40, iespējams, fiksēja notikušo. Aicinām atsaukties iedzīvotājus, kuri atpazīst videomateriālā un attēlos redzamos jauniešus. Tāpat arī aicinām videomateriālā un attēlos redzamos jauniešus vērsties Valsts policijā.

Kā informē policija, attēlos redzamajiem jauniešiem ir liecinieku statuss, viņi nav tieši iesaistīti šajā notikumā, bet redzējuši to un var palīdzēt izmeklēšanai ar sniegto informāciju.

Iedzīvotāji aicināti informēt Valsts policiju, zvanot darba dienās no pulksten 8.00 līdz 16.30 pa tālruņa numuru 63404509 vai pa tālruņa numuru 110 jebkurā laikā, vai sūtot informāciju un videomateriālus e-pastā “baiba.luka@kurzeme.vp.gov.lv”.

Valsts policija

Valsts policija

Valsts policija