Koncertā vāks naudu Imanta Ziedoņa muzeja niedru jumta nomaiņai

© Publicitātes foto

Imanta Ziedoņa fonds “Viegli” un Ziedoņa muzejs 17. oktobrī Kalnciema kvartālā aicina uz labdarības koncertu “Dzīvoklīša svētki pieaugušiem cilvēkiem”. Visi līdzekļi tiks izlietoti Ziedoņa vasarnīcas niedru jumta nomaiņai.

Svētku vakara ietvaros plānots akustiskais koncerts, kā arī kopīga sadziedāšanās un stāsti Renāra Kaupera, Goran Gora, fonda “Viegli” mūziķu un kora pavadībā.

Ir pagājuši 15 gadi kopš pirmajām koncertu sērijām Kalnciema kvartālā ar nosaukumu “kvartirņiks”, kas tapa, lai uzsāktu Imanta Ziedoņa fonda “Viegli” gaitas. Šogad koncerts “Dzīvoklīša svētki tikai pieaugušajiem” tiek organizēts, lai ar sabiedrības atbalstu uzliktu jaunu niedru jumtu dzejnieka vasaras mājai Murjāņos, kas mūsdienās kalpo kā visiem pieejams muzejs, sargājot un kopjot dzejas lielmeistara atstāto kultūras mantojumu.

“Esam bezgala pateicīgi visiem, kas veikuši ziedojumu jau līdz šim. Sabiedrības iesaiste un līdzdalība muzeja uzturēšanā apliecina Imanta Ziedoņa nozīmi latviešu sirdīs, kā arī uzticēšanos muzejam, kurš īsteno paša dzejnieka izteikto sapni par savu muzeju, nodrošinot Imanta Ziedoņa mantojuma glabāšanu un popularizēšanu sabiedrību uzrunājošā veidā. Aicinām uz šo labdarības koncertu - dzīvoklīša svētkiem, lai labais vairotu labo un mēs atkal varētu apliecināt, ka kopējiem spēkiem ir iespējams paveikt lielas lietas,” tā Ziedoņa muzeja vadītāja Rūta Šmite.

Svarīgākais